Telefoon

0184-410515 

Telefoon

 06-46221495

     Mail 

info@vmts.nl

   
  René Vink VMTS  Home     Computers     Netwerken     Telefonie     Camerasystemen     Contact    
         
         
             
     

Cloud diensten

     
     

De manier van werken is de afgelopen 10 jaar enorm veranderd, waar we vroeger op locatie een server hadden staan, gebeurt vandaag de dag bijna alles in de Cloud.

VMTS is Microsoft Cloud partner en levert Microsoft Office 365 oplossingen Door al uw diensten in de Cloud te gebruiken, is je onderneming altijd online en werken programma’s op elk, met de Cloud, verbonden apparaat. Zoals een laptop of smartphone.

Diensten in de Cloud zijn flexibel en snel op en af te schalen. Je betaalt daardoor nooit meer dan u werkelijk gebruikt. Ook heb je een duidelijk overzicht van de IT-kosten gedurende een jaar.

De software van Microsoft Office wordt in bijna alle bedrijfsomgevingen gebruikt. De meeste werknemers kunnen er daarom mee overweg. De Office 365 toepassingen in de Cloud kunnen ook lokaal worden gebruikt. Via OneDrive en SharePoint hebben je medewerkers overal toegang tot de laatste versies van bestanden. Via versiebeheer is zelfs te zien wat een collega op datzelfde moment aan het toevoegen is. Alle bestanden staan veilig opgeslagen op geavanceerde datacentra van Microsoft. Deze faciliteiten zijn beschermd met fysieke beveiliging en voldoen daarmee aan de laatste normen en voorschriften qua beveiliging.

Bij VMTS kun je terecht voor de Cloud IT-oplossingen van Microsoft, waaronder Microsoft 365, Intune en Azure. We adviseren je graag over de ideale productcombinaties om het meeste uit de online werkplekken te halen.

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of zit je met een noodgeval en heb je acuut hulp nodig van onze ICT-specialisten? Neem contact met ons op, we staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen.

     
             
         
   
Direct op zoek naar ondersteuning? Download
VMTS SUPPORT
      en bel ons.
   
         
         
               
    VMTS SLIEDRECHT
Middeldiepstraat 76
PAPENDRECHT
Ketelweg 31
HP Business partner      3CX Engineer